Merre van az arra? Kreatív önmenedzsment előadás nem csak fiatal művészeknek!

Hogyan lehet sikeres egy fiatal képzőművész ma Magyarországon? Ha érdekel a válasz látogass el 2012. április 21-én 17 és 19 óra között az Ernst Múzeumba, ahol választ kaphatsz a kérdéseidre és megoldási ötleteket problémáidra.

A Magyarországon létező egyetlen állami képzőművészeti alkotói támogatás, a Derkovits-ösztöndíj kapcsán adódik a kérdés: vajon milyen eszközökkel tudja ma egy fiatal képzőművész menedzselni magát? Hogyan biztosíthatja a megélhetését aktív művészként? Vagy megfordítva a kérdést: képes lehet-e produktív alkotói elmélyülésre, miközben a napi szükségletei kielégítéséről is gondoskodnia kell? Miként „népszerűsítse” magát és munkáját itthon és külföldön? Hogyan fejlődhet szakmailag és anyagilag egyaránt? Ezekre, és további kérdésekre reflektálnak meghívott előadóink, számos hasznos ötlet és lehetőség felvetésével.

Előadók
Somlai-Fischer Ádám –építész és interakció tervező, aki munkáiban, melyeket leggyakrabban designerekkel, művészekkel és mérnökökkel együttműködésben végez, a legújabb technológiák kulturális lehetőségeit kutatja, installációkon, szoftver- és hardverfejlesztéseken keresztül. Stockholmban az Architecture and Urban Research Laboratory-ban diplomázott, meghívott kutató volt a Smart Studioban, jelenleg a MOKK Média Oktató és Kutató Központ vendégkutatója. Számos európai egyetemen tanít, és az aether architecture színeiben interaktív installációkat állít ki szerte a világon. A Prezi és a KiBu alapító tagja.
Gyaraki Dávid, Nyitrai Anna – az International Business School Művészeti Menedzsment szak IV. éves hallgatói (Vékony Délia mentorálásával)

Program
17.00 – 17.30: Gyaraki Dávid, Nyitrai Anna (IBS): Önmenedzsment: a lehetőségek és eszközök legújabb trendjei
17.30 – 17.45: Q&A
17.45 – 18.00: Szünet
18.00 – 18.40: Somlai-Fischer Ádám: Egy jól bevált gyakorlat: ötletek és tippek
18.40 – 19.00: Q&A

A programon való részvétel ingyenes!
Együttműködő partnerünk:

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: